Лети ли американската мисия “Артемис 1 до Луната … или

...
Лети ли американската мисия “Артемис 1 до Луната … или
Коментари Харесай

Летят ли НАСА до Луната? Руски експерт сравни американски с руски снимки и отсече: Да, летят!

Лети ли американската задача “Артемис 1 ” до Луната … или всичко е CGI и операция във кино студио? Руският галактически специалист Виталий Егоров реши да съпостави фрагменти от американските задачи с съветски и откри – фотосите съответстват, задачата на НАСА е същинска!

“Реших да ревизира дали мога да имам вяра на директното предаване на НАСА от борда на галактическия транспортен съд “Орион ”, който неотдавна облетя Луната ”, написа Егоров в Телеграм. “Взех фотография от “Орион ” (вляво) и я съпоставих с други фрагменти, които разрешават да се види какво е било разположението на облаците към този миг, когато “Орион ” бе край Луната. После взех фотоси от още два апарата – този на НАСА “DSCOVR ” (в центъра) и на съветския “Електро-Л ” (вдясно – не обръщайте внимание на кафявия цвят, това е резултат от инфрачервения канал на камерата на спътника).

Както е видно, разположението на облаците е идентично във всеки един от случаите. Тоест “Орион ” фактически е снимал Земята по времето на директното предаване. Надявам се, че на никой няма да му влезе в главата догатката, че Русия оказва помощ на Америка да фалшифицира лунната си стратегия ”.

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР