Летен театърМорската градина0 коментара за Летен театърЕдин от най-обичаните български

...
Летен театърМорската градина0 коментара за Летен театърЕдин от най-обичаните български
Коментари Харесай

Рачков и неговото забранено шоу гостуват отново във Варна

  Летен театърМорската градина

0 коментара за Летен спектакъл Един от най-обичаните български шоумени Димитър Рачков ще гостува още веднъж при започване на септември със неразрешеното си шоу в морската ни столица. Моноспектакълът “ Забраненото шоу на Рачков " вкарва с доста смях публиката в кухнята на малкия екран. Как се вършат новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли в миналото сапунените сериали? И пловдивската аудитория ще има опцията да се посмее на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу. От утринните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските излъчвания до спортните излъчвания -  Рачков има какво да каже по въпроса и то с доста възприятие за комизъм.

Това е първото телевизионно шоу отвън малкия екран, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във безконечната битка за рейтинг.

“Забраненото шоу на Рачков " ще разсмее варненци и гостите на града на 3 септември от 19:30 часа в Летен спектакъл - Варна . Билети се продават единствено в Grabo.bg – от следната страница.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР