Лестър е част от четвъртфиналната фаза на лигата на конференциите.

...
Лестър е част от четвъртфиналната фаза на лигата на конференциите.
Коментари Харесай

Роджърс: Това е голям успех за Лестър

Лестър е част от четвъртфиналната фаза на лигата на конференциите. " Лисиците " съумяха да се оправят с Рен и да намерят своето място измежду 8-те най-хубави отбора в конкуренцията.

Въпреки провалянето (1:2) на френска земя, мениджърът на клуба Брендън Роджърс не скри задоволството си от продължаването напред в европейските шампионати.

" Това е огромен триумф за Лестър и аз съм доста благополучен за момчетата и нашите почитатели. Във Франция постоянно се играе мъчно, а атмосферата бе страхотна. Това, че спечелихме първия мач с два гола разлика ни даде известно преимущество, само че несъмнено бяхме подложени на сериозен напън.

Страдахме, с цел да продължим напред, само че по този начин триумфът е още по-сладък. Това е забавното в Европа, че можеш да премериш силите си с разнообразни тимове и да видиш до каква степен си стигнал. От мачовете с Рен аз си извадих доста поучения, само че най-важното е, че ще бъдем в жребия за идната фаза. Всички в нашия клуб се трудим настойчиво и не искам пътят ни да спре на четвъртфиналите. Амбициозни сме и желаеме да стигнем до финала, а за какво не и да го спечелим ", съобщи Роджърс.
 Рен победи Лестър с 2:1 в Лигата на конференциите
Лестър загуби във Франция, само че продължава напред в ЛК

" Лисиците " продължават
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР