Лесно е просто да заклеймим Кара Делевин като различна -

...
Лесно е просто да заклеймим Кара Делевин като различна -
Коментари Харесай

Кара Делевин: Влюбвам се в определен човек, в неговата същност, независимо от пола му

Лесно е просто да заклеймим Кара Делевин като друга - поради външния й тип или поради това, че сме я виждали й с мъже, и с дами. Но моделът желае да разберем какво в действителност се случва вътре в нея и по тази причина приказва намерено за своята ориентировка в новия брой на списание Variety.

През по-голямата част от живота си Кара не е била наясно какво да прави със своите стремежи - дали да може да ги декларира и дали това да е обществено. Това блуждаене се дължи най-много на обстоятелството, че е израснала в консервативно британско семейство и й се е налагало да крие същинската си същина, с цел да не нарани и разочарова своите родители, които счита, че няма да одобряват, че е " друга ".

" Бях нещастна и депресирана. Когато не приемаш част от себе си или не обичаш себе си, като че ли съвсем не съществуваш. " Затова и нейният път към приемането включва нуждата да не помни за всички етикети. Защото един ден се усеща женствено, а на другия - по-скоро като мъж.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от delebenzo (@cashleydreams) на Юни 4, 2020 в 10:02 PDT

Ако би трябвало да се дефинира с една дума, тя е пансексуална - влюбва се в избран човек, в неговата същина, без значение от пола му . " Мисля, че постоянно ще си остана такава ", откровена е тя.

Първият път, когато усеща, че е привлечена от момиче, е когато е едвам на 11, а първата си интимна връзка стартира на 18 . Става й все по-трудно да крие своята половост от родителите си, а когато въпреки всичко им признава всичко, те реагират доста по-добре, в сравнение с си е представяла.

Заради своята половост Кара се сблъсква с предразсъдъците на Холивуд. Дори си спомня, че в началото на актьорската си кариера Харви Уайнстейн й споделя, че не може да бъде с жена и да бъде актриса . Тя е и една от жертвите на опитите му за полово посягане. Но номерът му не минава при нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Celebrities Style (@stylecelebsdaily) на Юни 4, 2020 в 6:08 PDT

През 2018 година Делевин разгласи, че харесва и двата пола. " Никога не съм мислила, че би трябвало да го разкрия обществено " , твърди тя, само че въпреки всичко го направи, с цел да са наясно всички коя е в действителност. А с постъпката си става образец за подражателство и ентусиазъм на доста млади, които до момента са крили сексуалността си.

Наскоро Кара се раздели с последната си половинка - актрисата Ашли Бенсън , с която бяха двойка две години. И през това време са платили висока цена за публичността на връзката си.
 Снимка 482360

" Винаги съм се чувствала зле за всеки, с който съм била ", сподели Делевин и добавя, че в този момент е по-склонна от всеки път да пази персоналния си живот в действителност персонален. Просто към този момент се е убедила, че в противоположен случай нещата просто няма по какъв начин да просъществуват.
 Кара Делевин, Ашли Бенсън и дружно ли са още двете
Жената, която разруши сърцето на Кара Делевин

Моделът към момента ли е дружно с Ашли Бенсън

Днес Кара има доста известни приятелки, които я одобряват такава, каквато е, и искрено й се възхищават като персона. " Тя е рискова, ексцентрична, занимателна, любяща и доста лоялна ", споделя по неин адрес Тейлър Суифт. Определя я и като откривател по природа, импулсивна и елементарно сприятеляваща се с всички. А комбинацията сред любознание й сензитивност я прави толкоз естествена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Variety (@variety) на Юни 3, 2020 в 7:01 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР