Лесно е да се хванеш, защото са привлекателни, забавни са

...
Лесно е да се хванеш, защото са привлекателни, забавни са
Коментари Харесай

Просто секс или връзка за цял живот? Тъмната страна на сайтовете за запознанства

Лесно е да се хванеш, тъй като са привлекателни, занимателни са за потребление и има обществен фактор, само че ето защо да внимаваме

Може би сте консуматор на едно или повече приложения за запознанства.

Ако е по този начин, какво нормално търсите, когато се регистрирате там? Любовта на живота си? Приятелство? Секс? Заместител на бившето гадже? Всеки има цели и стремежи, няма подозрение, само че това, което никой не чака да открие, са неприятни претърпява.

Можем ли да срещнем любовта в уебсайт за запознанства? Никой не може да отхвърли, че има известна възможност за триумф, когато става въпрос за намиране на сътрудник в тези пространства.

Има обаче нещо, което никой не ни споделя за потреблението на сходни приложения. Съществува възможност да изпитаме безпокойствие, стрес и боязън, написа Vesti.bg.

Има доста хора, които след някои не изключително позитивни прекарвания се усещат разочаровани от потреблението на тези приложения. Всички копнеем да намерим нещо по-добро, нещо, което дава отговор на нашите потребности и приложенията ни дават това заричане. Лесно е да се хванеш, тъй като са привлекателни, занимателни са за потребление и има обществен фактор.

 iStock

1 Онлайн приложенията за запознанства и разочароващите връзки са изтощителни

Всеки, който влезе в света на приложенията за запознанства, се оказва потънал в забързана, изтощителна, зацикляща динамичност на връзките. Първата среща може да не е приятна. Така че след този неприятен опит би трябвало да започнете изначало. Почти без да знаем по какъв начин, влизаме във верига от несполучливи и повтарящи се прекарвания. Запознанства, вероятно полови връзки, хубави моменти, отчаяние и нови търсения в приложенията. По този метод мистерията, играта на съблазняване и любовната тръпка постоянно се губят.

2 Съвпаденията не са обещания за триумф

Някои хора считат, че логаритмите на приложенията за запознанства са като достоверни любовни сватовници. Не е правилно. Тъй като профилите, които ни демонстрират, не дават отговор единствено на нашите желания. Всъщност това е обвързвано и със фотосите, които сме качили. Ако някой разгласява своя фотография по бански, евентуално ще му се показват претенденти в същото облекло. Нека да го имаме поради, съвпадането с някого не значи, че има същинска естетика.

 iStock

3 Опасната концепция, че някъде има някой съвършен за вас

Можем да кажем, че огромна част от потребителите на тези приложения ги употребяват с концепция. Повечето считат, че някъде има съвършен човек и че тези приложения ще им разрешат да го намерят. Неуспешните срещи нямат значение, би трябвало да вложите самообладание и старания. Има и различен фактор. Съществуват хора, които макар че имат сътрудник, употребяват тези канали, мислейки, че може би могат да намерят по-добър сътрудник.

4 Приложенията за запознанства са същинска джунгла

Там ще срещнем персони от всевъзможен тип, тъкмо както бихме създали на всяко друго физическо място, предопределено значително за среща с вероятен сътрудник.  С други думи, някои употребяват приложенията, с цел да стартират нова връзка с някого незабавно откакто са се разделили с предходен сътрудник. Те скачат от клон на клон, без да се задържат в нито едни връзки. Следователно има доста хора, които се стремят да закърпят страданието с нови връзки. Това значи, че в доста случаи тези срещи приключват с крах.

5 Не забравяйте, че в приложенията за запознанства има доста „ призраци “

Приложенията за запознанства са идеални територии за лъжци и такива, които в даден миг избират да изчезнат, без да кажат нищо. Призраци съществуват и всички те живеят в тези онлайн светове, където доста от тези, които търсят откровена обич, в последна сметка биват предадени.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР