Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се

...
Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се
Коментари Харесай

Лъжи, манипулации! По-свободни българите не са били |

„ Лесно е да коментираш свободата, само че би трябвало и да се свърши много работа “, съобщи през днешния ден министър-председателят Бойко Борисов, който огледа напредъка на строителството на Автомагистрала „ Хемус “ в трасето сред Боаза и пътя Плевен – Ловеч, заяви държавната пресслужба.

„ По-свободни българите не са били. Свободата е и отговорност. Днес за следващ път някои желаят да изопачат истината, че е неразрешено да се чества “, сподели Борисов. “Фактът, че тези, които го разясняват, са там, където желаят и никой не ги е спрял - е индикативен. Такива лъжци, такива манипулатори! Затова аз обичам да демонстрираме – това е българинът, работещ и правещ самичък своята история “, посочи Борисов.

Премиерът Борисов уточни, че Шипка е повдигнат за респект, не за ненавист и днешният народен празник е ден за обединяване, а не за политиканстване.

„ Строим големи и огромни уреди. На Трети март българите могат да са горди с нашите строители, инженери, проектанти. Това, което сме построили, ще остане и хората години наред ще се движат по автомагистрала „ Хемус “, уточни още Борисов в обичайна си медийна поява от фейсбук сериала с джипката по Севда ТВ.

Той направи оглед на трасето сред Боаза и пресичането с пътя Плевен - Ловеч, което е с дължина от 51,5 км.

„ Докато другите приказват, ние работим и хората виждат резултатите “, заключи Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР