Лесна пица с блат от тиквички, която ви препоръчваме да

...
Лесна пица с блат от тиквички, която ви препоръчваме да
Коментари Харесай

Балансирана пица с блат от тиквички

Лесна пица с блат от тиквички, която ви предлагаме да опитате, в случай че не през днешния ден, то по-скоро

Необходими Продукти

за блата


● яйца - 1 бр.
● овесени трици - 20 г
● тиквичка - 240 г

за плънката


● сирене - 40 г
● кашкавал - 30 г
● маслини - 6 бр.
● домати - 165 г
● лук - няколко резена (по желание)

Начин на подготвяне

Принципът на уравновесеното хранене и уравновесените предписания е вярно изчисленото съответствие сред Протеини - Въхлехидрати -Мазнини.

Рецептата за уравновесена пица с блат от тиквички е в количества за една порция. Ако желаете да станат повече, просто може да умножите по стремежи брой порции:) Препоръчвам Ви го, тъй като става много вкусно и е подобаваща за цялото семейство.

Първо, измиваме и почистваме тиквичката. След това я настъргваме и посоляваме. За настъргването на тиквичката може да употребявате по-едрата част на рендето. След като поседи със солта известно време, изцеждаме непотребната вода. Постарайте се добре да изстискате, с цел да не стане прекомерно воден и размит блата.

След това в купа разбъркваме яйцето и триците. Може да оставите сместа за миг, с цел да набъбнат леко триците, и през това време да си подготвите останалите артикули.

Към яйцето и триците прибавяме и тиквичката. Може са сложите малко пипер или други подобаващи съгласно вас подправки. Сместа се разстила в тавичка с авансово сложена хартия за печене.

Печем блата на 200 градуса към 10 мин. След като се запече, изваждаме блата, с цел да наредим останалите артикули от горната страна, и връщаме още веднъж във фурната за към 5-10 мин. Наблюдавайте!

На фотографията както ще забележите, доматите са свежи, само че в случай че на вас ви харесват повече да са запечени, няма никакъв проблем да извършите печени домати.

Остава единствено да се насладите на тази вкусотия:)

Рецептата за пицата с блат от тиквички е подобаваща за обяд или вечеря.

За тези, които са осведомени със зоновото хранене, рецептата е за 3 блока ПВМ.

За тези, които имат предпочитание да се хранят уравновесено, може да потърсят повече информация за Катина и Зоната:)

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР