Лесен за пускане и поддръжка, с дизайн “всичко-в-едно, печата със

...
Лесен за пускане и поддръжка, с дизайн “всичко-в-едно, печата със
Коментари Харесай

Anycubic Kobra 2 Neo - бърз 3D принтер на достъпна цена

Лесен за стартиране и поддръжка, с дизайн “всичко-в-едно ”, печата със скорост до 250 mm/s

С усъвършенстван хардуер и фърмуер Kobra 2 Neo печата гладко, с ясни елементи

3D принтерите навлизат от ден на ден в средите на експертите, а също и измежду домашните запалянковци. Техните характерности се усъвършенстват непрестанно, а цените им към този момент са налични за всеобщия консуматор. Представяме следващия шлагер на пазара.

Серията Kobra 2 на Anycubic подвига летвата при 3D печата. Новият модел предлага бърз и първокласен щемпел на цена от единствено €139 с с ваучър за отстъпка SRUYK3 в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка до купувачите.

Kobra 2 Neo издига на последващо равнище наличния 3D щемпел

Според първите мнения, моделът съчетава продуктивен хардуер и модернизиран програмен продукт, с цел да печата бързо и с високо качество. Като се има поради и ниската цена, това е чудесно устройство за нахлуване в света на 3D печата.

Акцент в новия е усъвършенстваният екструдер с непосредствено задвижване на Anycubic. Той стопява нишката бързо, до момента в който мощен вентилатор със 7000 оборота в минута обезпечава нужното изстудяване. Благодарение на това 3D принтерът реализира оптималната скорост на щемпел от 250 mm/s. Препоръчителната скорост за най-хубав резултат е 150 mm/s.

Подобреният екструдер е една от мощните страни на Kobra 2 Neo

Прави усещане и дизайнът на принтера – структурата е от вида “всичко-в-едно ”. Моделът се състои единствено от 5 модула, които се сглобяват елементарно. Опростена е и поддръжката на устройството, а всичко това значи бърз старт в 3D печата, откакто получите кутията.

идва с изцяло нов потребителски интерфейс. Целта на разработчика е била да направи ръководството на принтера по-интуитивно. Ще имате разполагаем 2,4-инчов LCD екран с огромен въртящ се бутон и елементарен за навигиране интерфейс, който дава цялата нужна информация за надзор и варианти за ръководство на устройството.

Kobra 2 Neo разполага с комфортен LCD панел за интуитивно ръководство

Автоматичното нивелиране с LeviQ 2.0 подсигурява по-добри резултати при щемпел. Неравностите на печатната повърхнина се компенсират посредством корекции в придвижване на Z-изместването. Това се случва автоматизирано или посредством дефинирани от потребителя стойности, според от потребностите.

В допълнение, функционалностите за линейно задвижване и оформяне на входа във фърмуера на понижават разливането и резонанса при щемпел и по този начин в последна сметка усъвършенстват качеството – получените модели са по-плавни, с ясни елементи. Това ще помогне и на начинаещите да създават висококачествени творби още с първия си щемпел.

Kobra 2 Neo се състои единствено от 5 модела – сглобява се елементарно и бързо

Този 3D принтер е относително лек – тежи 7,3 кг и печата с размери до 250x220x220 мм. Леглото се нагрява до 110°C, а сменяемата 0,4-мм дюза – до 260°C. Може да работи с разнообразни материали, включително PLA, TPU, ABS и PETG. Консумира 400W.

Можете да купите новия 3D принтер тук: – на цена от €139 с с ваучър за отстъпка SRUYK3 и безвъзмездна доставка до купувачите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР