Леонардо ди Каприо се раздели с дългогодишната си приятелка Камила

...
Леонардо ди Каприо се раздели с дългогодишната си приятелка Камила
Коментари Харесай

Бивша на Ди Каприо разказа какво е да си негово гадже

Леонардо ди Каприо се раздели с дългогодишната си другарка Камила Мороне и към този момент е с друга. Говори се, че той е притеглен от млада украинка. Поредното му завладяване му " завоюва " рецензии. Но се появи негова някогашна другарка, която го отбрани, написа Tialoto.bg.

Кристен Занг, която излизаше с холивудската звезда през 90-те (от 1994 до 1999 г.), проговори за това дали той избира да излиза с дами под 25-годишна възраст.

„ С Лео излизахме четири години. Срещнах го инцидентно посредством другари, когато бях на 19 години и започнахме да излизаме, когато и двамата бяхме на 21 “, написа тя в обществените мрежи. И разкри, че като всяка млада двойка, двамата са имали хубави моменти и пререкания.

„ Посетих Лео за дълги интервали от време на разнообразни снимачни площадки, в разнообразни страни. Обичах приятелите му и той моите. Бяхме като едно огромно щастливо семейство. Лео беше доста благо и деликатно гадже “, споделя русокоската за сп. People, която преди години работеше като актриса и модел.

Занг разкритикува медиите и техните спекулации по отношение на връзката на Ди Каприо и Мороне. И добави, че точно тя зарязва Ди Каприо, освен това малко преди да навърши 25.

„ Това беше избор, който направих. Не мога да го обясня тъкмо, просто усещах, че съм подготвена връзката ни да завърши. Сякаш бях надраснала тази версия на себе си, холивудската гимназистка. Исках да схвана коя съм и какво желая “, изяснява тя.

Бившата другарка на звездата написа в обществените мрежи, че е хубаво хората да спрат да се майтапят, че Лео си пада по млади девойки. „ Що се отнася до Лео и последната му разлъка, кой знае какво се е случило. Може би в действителност се е грижила за него, само че просто е била подготвена за идната глава от живота си, може би е краткотрайно или може би не е наша работа “, разяснява Кристен.

Русокоската въпреки всичко счита някои мемета с Ди Каприо за занимателни, само че е на мнение, че никой не може да се бърка в персоналния му живот.

Ди Каприо и Камила Мороне бяха дружно цели 4 години. Винаги, когато я питаха за тяхната връзка, тя отговаряше, че хората би трябвало да стоят надалеч от нея. „ Малко неприятно е, тъй като в действителност се опитваш да вършиш добра работа, да бъдеш благ и добър човек, а в това време... хората ти желаят отрицателни неща “, сподели тя в свое изявление.

Жизел Бюндхен, Блейк Лайвли, Лорена Рей, са единствено част от известните хубавици, с които Леонардо ди Каприо е бил през годините. А дали новата в живота му е просто флирт или освен това, следва да разберем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР