Леонардо ди Каприо беше забелязан с най-младата си приятелка през

...
Леонардо ди Каприо беше забелязан с най-младата си приятелка през
Коментари Харесай

Любов без граници: Леонардо ди Каприо залюби тийнейджърка

Леонардо ди Каприо беше видян с най-младата си " другарка " през уикенда в Лос Анджелис, а почитателите бяха шокирани от от 29-годишната им разлика във възрастта.
Леонардо ди Каприо провокира отвращение с най-новия слух за любовна връзка, откакто беше видян да се гушка с 19-годишния модел Еден Полани.

48-годишният Леонардо се раздели с дългогодишната си другарка, трансформирала се в модел и актриса Камила Мороне предишното лято, няколко месеца откакто тя навърши 25 години, откакто се срещаше с нея в продължение на четири години.

Оттогава той бе забелязван в компанията на 27-годишната Джиджи Хадид , както и с други по-млади модели като 23-годишната Виктория Ламас.

Известно е, че холивудската суперзвезда Лео в никакъв случай не се е срещал обществено с дами на възраст над 25 години.

И откакто през уикенда той беше видян с най-младата си спътница на празненството за издаването на новия EP на Ебони Райли в Лос Анджелис, почитателите разясниха присмехулно новото му въодушевление.

" Приятелката на ДиКаприо е толкоз млада, че евентуално е изучавала кино лентата " Ромео и Жулиета ", в който той се е снимал, когато е била в учебно заведение ", съобщи коментатор в Туитър. Друг уточни, че Еден " даже не е била родена, когато е излязъл " Титаник ", защото филмът излиза през 1998 година, а тя е родена през 2004 година

Един от критиците в обществените мрежи се пошегува , че артистът може би желае да се дистанцира от паметния филм в този момент, когато предишния месец той навърши 25 години.

" Леонардо ди Каприо е на път да се отдалечи от кино лентата " Титаник " в този момент, когато той навърши 25 години ", гласеше туитът, последван от скрийншот на търсене в Гугъл, показващ датата на излизане на кино лентата.

Друг почитател посочи още една грозна истина: " Тя е била на 9 години, когато излезе " Вълкът от Уолстрийт ".
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР