Леон Едуардс спечели титлата на UFC в полусредна категория, като

...
Леон Едуардс спечели титлата на UFC в полусредна категория, като
Коментари Харесай

Едуардс намери пробойна в защитата на Усман

Леон Едуардс завоюва купата на UFC в полусредна категория, като нокаутира сензационно Камару Усман в последните моменти от техния епос от пет рунда предишния август. Нигерийският призрачен сън като че ли си проправяше път към победа със съдийско решение над Едуардс в Солт Лейк Сити, преди англичанинът да го изненада с колосален удар с глава по-малко от минута преди края.

Усман падна на пода като и реферът приключи багра, с цел да направи Едуардс първият роден в Ямайка и вторият английски войник, който в миналото е печелил пояс на UFC. Скептиците твърдяха, че Роки е извадил шанс, само че излезли фрагменти зад кулисите на UFC 278, демонстрират, че всичко е въпрос на подготовка.

„ Ако той стартира да хвърля удари и да накланя главата си встрани, това е моментът, в който търсим удара с глава “, уточни един от треньорския екип на Едуардс, до момента в който учеше фрагментите от борбата на Усман.

В клип, оповестен от BT Sport, виждаме също Едуардс и неговия треньор, които показаха пропуща в отбраната на Усман, пробивайки левия висок удар, който в последна сметка нокаутира противника. 35-годишния войник от Бирмингам към този момент е подготвен за своята трилогия против Усман, с който той се би за първи път през 2015 година, когато и двамата бяха новобранци в UFC.

Don't Miss A Moment Of UFC 286 Edwards vs Usman 3
— UFC 286 Live Stream (@redditnflzone)
В оня случай той претърпя загуба с единомислещо съдийско решение. И по този начин, насочвайки се към трилогията, двамата бойци са с по една победа в съперничеството и в този момент могат да разрешат разногласието вечно.

„ Просто желая да видя по какъв начин ще реагира. Предстои му пътешестване до Обединеното кралство и ще види какъв брой са луди почитателите там. Не е ясно по какъв начин ще реагира, тъй като към този момент не е първа младост. Той е, на какъв брой, 35, 36? Може би по-стар? Да забележим по какъв начин ще се оправи “, разгласи Едуардс.

„ Ще бъде напълно друга борба, споделих го, моите треньори го споделиха. Никога не съм губил в Обединеното кралство като дилетант или експерт, тъй че съм разчувствуван.Обичам да се удрям пред приятелите и фамилията си. Ако той мисли, че ще влезе там и ще бъде същата борба, чака го жестоко пробуждане “, добави Едуардс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР