Лентата “Черната пантера” грабна голямата награда на наградите на Актьорската

...
Лентата “Черната пантера” грабна голямата награда на наградите на Актьорската
Коментари Харесай

“Черната пантера” с голям успех на наградите на Актьорската гилдия

Лентата “Черната пантера” сграбчи огромната премия на премиите на Актьорската колегия, пишат международните медии. Отличията бяха раздадени на блестяща гала нощес.

Филмът беше номиниран дружно с “Роди се звезда”, “Черен в клана”, “Бохемска рапсодия” и “Луди богати азиатци”, само че “Черната пантера” ги изпревари по гласове и се трансформира в първият филм за супер герои отличен в тази категория, еквивалент на “Най-добър филм” на Оскарите”.

Актьорският състав на "Черната пантера " Снимка: Reuters

На въпрос дали “Черната пантера” е съумяла да промени киноиндустрията, основният артист Чадуик Боусман отговори “Отговорът ми на това е… промени какво значи да си млад, надарен и черен”.

Това не беше единствената изненада от премиите – любимецът за тазгодишните Оскари “Роди се звезда” беше номиниран в четири категории, само че не взе нито една премия.

Глен Клоуз Снимка: Reuters

Глен Клоуз пък изпревари любимката на всички Оливия Колман и взе премията за най-хубава женска роля.

Рами Малек още веднъж беше отличен в категорията за най-хубав артист за ролята му на Фреди Меркюри във кино лентата “Бохемска рапсодия”.

Рами Малек Снимка: Reuters

Статуетките за поддържащи функции отидоха при Махершала Али за “Зелената книга” и Емили Блънт за “Нито звук”.

Емили Блънт и брачният партньор й Джон Кразински Снимка: Reuters

В телевизионните категории като любимец се очерта сериалът на “Амазон” “Фантастичната госпожа Мейзел” – лентата беше отличена в доста категории, измежду които най-хубава ТВ комедия.

В категориите най-хубава мъжка и женска роля в ТВ сериал спечелили са Джейсън Бейтман за сериала на “Нетфликс” “Озарк” и Сандра О за “Убивайки Ив”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР