Лентата, базирана на истинската история на Весела Тотева, беше видяна

...
Лентата, базирана на истинската история на Весела Тотева, беше видяна
Коментари Харесай

„Доза Щастие“ е изненадата в българския бокс офис

Лентата, основана на същинската история на Весела Тотева, беше забелязана от близо 10 000 фенове за 1 уикенд.

Българското кино изживява един от най-хубавите си интервали за последните няколко години.

В рамките единствено на месец по екраните в България потеглиха цели 4 български заглавия, а 2 от най-чаканите ленти за есента – „ Доза Щастие “ на Яна Титова и „ В кръг “ на Стефан Командарев, имаха премиера в един и същи ден, което се случва за първи път в историята на родното филмопроизводство.

За вниманието на българските киномани се бореха още и холивудските продукции “Доктор Сън “ (по Стивън Кинг), Терминатор: Мрачна орис, фамилните „ Господарка на Злото 2 “ (Дисни), „ Семейство Адамс “, „ Не си играй с огъня “.

По данни на Национален Филмов Център максимален зрителски интерес за интервала 08.11-10.11 (петък-неделя) са генерирали три заглавията, които имат съвсем равни резултати, а точно „ Семейство Адамс “ – 9782, „ Доза Щастие “ – 9436 и „ Господарка на Злото 2 “ с 9215 фенове.

Предварителните упования на киноразпространителите бяха второто място да бъде заето от новия филм по Стивън Кинг „ Доктор Сън “, а лентата за живота на Весела Тотева и нейната щерка Валя да се конкурира само с другото българско заглавие „ В кръг “.

Новият филм на Стефан Командарев е привлякъл вниманието на 3780 фенове.

Специалистите изясняват разминаването сред предварителните упования и действителните резултати на „ Доза Щастие “ с акцията, която е съумяла да накара доста младежи и родители да посетят кино лентата.

„ Този уикенд имаше доста нова аудитория в нашите зали, хора които от дълго време не са ходили на кино. Обикновено това се случва, когато има мощно българско заглавие по кината.

„ Доза Щастие “ преглежда тематика табу за българите, а по принцип сходни филми имат доста слаби резултати у нас. В случая го преглеждаме, като изключение и приятна изненада. “ – разясниха от известна киноверига.



Валентина Каролева, която играе основната роля във кино лентата за живота на майка си, споделя: „ През миналите 2-3 дни срещнах инцидентно няколко индивида, таман излизащи от прожекция на „ Доза Щастие “, и всеки от тях реагираше по еднакъв прочувствен метод, прегръщаше ме и споделяше, че този филм го е раздрусал. Силно въодушевена съм от реакциите на публиката и считам да продължим делото на мама и нейната фондация. “

„ Доза благополучие “ е към този момент по кината в цялата страна.

Трейлър:



Линк към формалния уебсайт: https://a-dose-of-happiness.com/

Линк към Фейсбук: https://www.facebook.com/aDoseOfHappiness/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР