Лени Клум, изгряваща звезда в модната индустрия, разказа за доста

...
Лени Клум, изгряваща звезда в модната индустрия, разказа за доста
Коментари Харесай

Дъщерята на Хайди Клум намери в шкафа играчките на мама

Лени Клум, изгряваща звезда в стилната промишленост, описа за много ненадейно изобретение, което е направила преди няколко години – тайния долап на мама. По време на прям диалог в подкаста „ Обади се на мама и баща “ 19-годишният модел показа първичното си объкване и любознание към „ играчките “ за дами.

„ Помислих си: „ Мамо, какво е това? Микрофон? “ Наистина нямах визия какво е. Майка ми толкоз ми се ядоса, изгони ме и сподели: „ Не можеш да влизаш тук! Защо бърникаш по шкафовете? “.

Откровеният роман на Лени Клум беше за откритата среда, в която е отгледана от майка си. Безгрижният метод на Хайди се простира и до такава степен, че тя постоянно се разхождала топлес вкъщи, до момента в който се пече на слънце край басейна на своето луксозно имение в Стоун Ридж в Бел Еър. Така дъщеря й привикнала с голото тяло и въпреки и още малолетна по американските закони, никак не се тормози да се разголва за фотосесии.

Разкритията на щерката идват след откровени изказвания на Хайди Клум, че със 17-години по-младият й брачен партньор Том Каули го вършат по няколко часа. Моделката споделя, че това време е много и умерено включва и играта с „ машинката “.

Да, по-консервативните хора надали споделят възгледите на 50-годишната моделка.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР