Лена Бориславова ще се настани във вицепремиерски кабинет, след като

...
Лена Бориславова ще се настани във вицепремиерски кабинет, след като
Коментари Харесай

Скандалът е оромен! Амебата Денков даде на бременната Лена вицепремиерски кабинет

Лена Бориславова ще се настани във вицепремиерски кабинет, откакто бъде назначена за консултант на министър-председателя акад. Денков,  научи Епицентър.бг.
Заповедта за назначението й още не е подписана, само че настаняването й във вицепремиерски кабинет създава напрежение в ръководещата коалиция, тъй като този факт демонстрира, че  Бориславова се изравнява с вицепремиера Мария Габриел, без да има такива функционалности.  Бориславова е всеки ден в Министерски съвет, командва, раздава задания и селектира фрагменти за назначения в министерства и организации, настояват осведомени от Министерски съвет.  Лена Бориславова се отхвърли от депутатското място в Народното събрание с обяснението, че ще работи за локалните избори. Но в действителност се оказа „ сивият кардинал “, който командва държавното управление и се пробва да прави същото даже с ПГ на ГЕРБ-СДС със заплалшителни есемеси.
Последният бе изпратен от нея на Десислава Атанасова със наличие: „ Ще развалим сглобката “.
Между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС вървят трескави съвещания за сключване на общ документ за взаимно ръководство. Във вторник се чака представители на двете групи да се срещнат за уточняване на позициите.  Ще се стигне ли сключване на съдружно съглашение, както Борисов изиска, следва да забележим.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР