Лена Бориславова не произлиза от обикновено семейство, а баща й

...
Лена Бориславова не произлиза от обикновено семейство, а баща й
Коментари Харесай

Бащата на Лена Бориславова - крупен бизнесмен

Лена Бориславова не произлиза от нормално семейство, а татко й се оказва огромен предприемач, разбра HotArena.

Таткото на близката до премиера Кирил Петков и негова персонална говорителка е притежател на 2 компании и съучастник в още 2. Здравко Бориславов развива бизнес за импорт на медицински материали. Според данните в Търговския указател една от компаниите му е отчела оборот от 896 хиляди лв. за 2019 година. За миналата година - 782 бона, а за останалите преди този момент - сред 250 и 600 хиляди. Другият бизнес на бащата на Лена е локализиран в Софийския квартал Люлин и отново се занимава с търговия с здравна техника и абонаментна поддръжка, както и други търговски действия. 

Освен това Бориславов е и съучастник в медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен, която се занимава с извънболнична помощ за профилирани медицински проучвания, както и още една такава в Перник. Има присъединяване и в дентален център в столицата. По-малката сестра на Лена - Маргарита, е доктор анестезиолог. До предходната година е работила в Пирогов, само че неудовлетворена от заплащането, емигрира във Франция. Към момента тя практикува в болница в покрайнините на Париж. 

Майката на Лена и Маргарита не е обществена персона и единственото, което се знае за нея е, че е специалист в областта на човешките запаси. Говорителката на премиера е единствената с юридическо обучение във семейството и била гордостта им поради дипломата си от Харвард, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР