Лена Бориславова и Яна Балникова няма да бъдат в кандидат-депутатските

...
Лена Бориславова и Яна Балникова няма да бъдат в кандидат-депутатските
Коментари Харесай

Никола Минчев: Лена Бориславова и Яна Балникова се оттеглиха по лични причини -

Лена Бориславова и Яна Балникова няма да бъдат в кандидат-депутатските листи на " Продължаваме промяната " - по този начин е, както самите те го обявиха. Причините са персонални, не са свързани с постове и места, съобщи пред Нова тв някогашният ръководител на Народното събрание Никола Минчев.

Той дефинира като погрешни. Според Минчев тематиката за газа се употребява предизборно от всички участници в акцията и най-много от опозицията, в лицето на ГЕРБ-СДС.

" Няма такова нещо като пазаруване на по-скъп газ посредством медиатори. Вчера ", сподели Минчев. Той посочи, че като член на законодателната власт не може да е сигурен за първичния генезис на всяка част от закупения газ, само че изрично съобщи, че скица с медиатори няма.

" Със сигурност тази енергийна взаимозависимост, която имахме доста години от Русия, към този момент е в историята  благодарение на дейностите на последното държавно управление. Имаме диверсификация, което значи разнообразни снабдители, тъй че в случай че някой спре доставките, да нямаме проблем. Диверсификацията не изключва нито един снабдител, в случай че той е благонадежден, " Газпром " не беше и мисля, че продължава да не е ", сподели някогашният ръководител на Народното събрание.

Той е на мнение, че концепцията на ГЕРБ за основаване на Закон за диверсификацията е по-скоро предизборна концепция. Никола Минчев сподели още, че президентът Румен Радев и служебното държавно управление не могат да бъдат съперници на Политическа партия, тъй като не вземат участие в предизборната акция за парламентарните избори.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР