Лена Бориславова беше заснета пред парламента да се качва в

...
Лена Бориславова беше заснета пред парламента да се качва в
Коментари Харесай

Защо НСО вози Лена в колата на Киро с нашите пари?

Лена Бориславова беше снимана пред Народното събрание да се качва в колата, която НСО дава на Кирил Петков. Освен десетки хиляди лв. на месец за неговия транспорт и защита от несъществуващи закани, даже когато върви на сърф в Гърция и сме разгласили фотоси от тези шествия, страната му обезпечава и 2 полицейски патрула с коли и екипи пред дома всеки божи ден - повече от едничкия полицай, който пазеше пред общите кооперации на членовете на Политбюро при соца.

Въпросът е като каква младата майка Лена Бориславова, която нито му е брачна половинка, нито секретарка, нито е контингент на НСО по каквато и да било причина, употребява високопроходимия автомобил и като каква е допускана до него, откакто няма и публична партийна позиция даже?

Още повече самата тя се показва за герой за правда, въпреки още да се помни цитираното от шефа на ДАНС изнасяне на секретни документи по времето, когато раотеше в държавното управление и последващото им издание в близки до нея медии. Където, несъмнено по случайност, излезе и инфото за свадите с къщата само че Асен Василев. Които пък могат да му донесат освен неприятни правосъдни решения в Щатите, само че може би е допустимо даже и попадането под ударите на Магнитски? най-малко по този начин допускат американски източници, работещи у нас.

Ако се има вяра на някои източници, Киро и Лена още веднъж са рисково близки след гръмването на абсурда с противниковия лагер Василев-Лорер, откакто съблюдаваха известна отдалеченост около раждането на детето й. Само един път бяха изловени дружно да разхождат, освен това не изключително скрито, в самия център на София, количката с бебето, като навреме сме разгласили и тези фрагменти.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР