Лелята на министъра на културата Атанас Атанасов е новият изпълняващ

...
Лелята на министъра на културата Атанас Атанасов е новият изпълняващ
Коментари Харесай

Вълчев: Новата началничка на РУО-Пловдив е леля на министъра на културата |

Лелята на министъра на културата Атанас Атанасов е новият изпълняващ длъжността шеф на Регионалното ръководство на образованието в Пловдив - конструкция към Министерството на образованието и науката.

За назначението на Антоанета Кръстанова се знае от няколко дни, само че не и за роднинската ù връзка с министър Атанасов. Съобщи го някогашният министър на образованието Красимир Вълчев.

Данните в ЕСГРАОН демонстрират, че Антоанета Атанасова Кръстанова е сестра на Петър Атанасов Атанасов, чийто наследник е Атанас Петров Атанасов, роден в Хасково през 1990 година Това дава отговор на биографичните данни за родения в Хасково 31-годишен министъра.

" Деполитизацията на образованието продължава.

За изпълняващ длъжността шеф на Регионалното ръководство на образованието в Пловдив е назначена лелята на Атанас Атанасов - министър на културата.

Доскоро и.д. шеф на РУО-Пловдив беше близката другарка на президентския консултант Пламен Узунов - Антоанета Пакова, само че очевидно деполитизацията минава в нова, по-висша фаза.

В рамките на една седмица МОН направи две мощни крачки към деполитизация на системата. В Стара Загора беше назначена тъщата на брата на народния представител от Политическа партия Радослав Рибарски.

Толкова за целта ”деполитизация ” на министъра на образованието и науката " -   във Facebook.



Антоанета Кръстанова, фотография: БНР

Самата Кръстанова не отговори на позвъняването ни нито на служебния ù телефон, нито на мобилния, нито на известието ни.

Другото предопределение, за което написа Вълчев - в РУО-Стара Загора, е на Милена Йолдова-Стоянова. Според някогашния министър на образованието, а в този момент народен представител от ГЕРБ, определен от Стара Загора, щерка й живее на фамилни начала и има дете от брата на депутата от " Продължаваме промяната " и ръководител на енергийната комисия в Народното събрание Радослав Рибарски. Самата тя отхвърли да е тъща на депутата.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР