Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо Стоичков, продължава да

...
Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо Стоичков, продължава да
Коментари Харесай

Майката на Камата стана рокерка - slava.bg

Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо Стоичков, продължава да е луда глава, нищо, че е на достолепните 72 години.

"Вече съм рокерка ", похвали се пред приятелите си във Facebook пенсионерката, която от няколко дни хвърчи из улиците на Пловдив с мотор. Леля Пенка обаче е рационален водач и не се качва на возилото без специфична екипировка. Якето и каската са й постоянно на разположение, а на младежкия й дух завиждали всички в пловдивското село Ясно поле, къде живее от години.

Там Пенка Стоичкова е даже по-популярна и уважавана от сина си. Ползвала се с огромен престиж и нямало проблем, по който да ней търсят мнението.

През последните години за нея главно се грижат по-малкия й наследник Цанко и щерка й Петя, които също живеят в Пловдивско. Освен, че я водят по заведения за хранене и заведения, наложително я вземат със себе си и на почивките си. Голямата фантазия на вуйна Пенка била да отиде на море в Гърция и още предишното лято желанието й се сбъднало и тя била на почивка с щерка си и нейното семейство в южната ни съседка.

С Христо се виждала най-рядко, изключително откакто татко му Стоичко се спомина. Не е загадка, че семейството постоянно е разкъсвана от кавги и разногласия и нееднократно Камата обществено се е отричал от роднините си. Те също са се изказвали много остро по негов адрес, само че пък в интервалите, в които са в положителни връзки, не пропущат да го благославят и да благодарят, че им е помагал финансово през годините на звездната си кариера.

Леля Пенка не крие, че той доста й липсва. Когато се събира фамилията на празници, тя наложително поставя и негова фотография на масата, написа Ретро. Тя се чува постоянно и с внучките си Мика и Христина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР