Леля Митра е на достолепните 82 години, но здравето й

...
Леля Митра е на достолепните 82 години, но здравето й
Коментари Харесай

Родопската пчеларка леля Митра: Ще ме благославяте за това лекарство, което ви давам

Леля Митра е на достолепните 82 години, само че здравето й е съвършено. Родопчанката се захванала с пчеларството около мъжа си, който обаче към този момент не е измежду живите. Затова и родопската пчеларка траяла тази активност сама.
Тя споделя, че медът е най-голямото знамение на света.
За нея единственото, от което се нуждаем, с цел да сме здрави и дълголетни е чист въздух и мед.
Тя с удоволствие споделя естествените си предписания за лекове, които да заменят всички скъпи медикаменти от аптеката и да ни оказват помощ да се преборим с всички здравословни проблеми, с които се сблъскаме.

Първата рецепта на родопската пчеларка е следната.
Трябват ни: 1 кг мед, 200 грама пчелен прашец, 1 кг лимони и 250 грама сусамов тахан.
Първата стъпка е да изцедим сока от лимоните.
След това изсипваме сока върху прашеца, тъй че да се разтвори. След това прибавяме сока и прашеца към меда и бъркаме старателно и дълготрайно.
След това оставяме готовата примес за едно денонощие на хладно и мрачно място.

После към сместа прибавяме тахана и още веднъж хубаво разбъркваме.
КОНСУМАЦИЯТА съдебна експертиза ПРАВИ ВСЯКА СУТРИН И ВЕЧЕР.
Взимаме 1 лъжица от сместа и я разтваряме в хладка вода. Леля Митра поучава да я пием най-малко 1 месец, тъй като тя ще ни помогне да укрепим имунната си система и да се предпазим от настинки и простуди. Втората рецепта на родопската пчеларка се прави от мед и орехи. Комбинация, позната на всеки от нас. Това, което би трябвало да създадем, е следното. Първо смиламе орехите и по-късно ги смесваме с меда. Държим готовата примес в хладилника. Консумацията е по една чаена лъжичка преди всяко хранене.

Тази рецепта също оказва помощ на организма ни да бъде здрав и да не боледува. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР