Лекцията на българския нападател Георги Христов отвъд Океана продължава. В

...
Лекцията на българския нападател Георги Христов отвъд Океана продължава. В
Коментари Харесай

Лекцията на Христов отвъд Океана продължава, Роудис мачка в плейофите

Лекцията на българския нападател Георги Христов оттатък Океана продължава. В 1/8-финален дуел от плейофите в USL Тампа Бей Роудис победи по решителен метод с 3:0 като хазаин Синсинати, а юношата на Марица (Пловдив) се отличи с извънредно хубав гол, с който оформи класиката в Мексиканския залив.

Домакините от Сейнт Питърсбърг бързо си осигуриха удобен задатък в резултата, откакто до 25-ата минута на два пъти поразиха задачата. И двете попадения за Роудис осъществя първенецът на Германия за 2009 година с Волфсбург Марсел Шефер.

Джорджи пък записа името си измежду голмайсторите и обра овациите на “жълто-зелените” почитатели с осъществяването си в 67-ата минута. Христов получи топката отляво и с прекрасен удър от ъгъла на наказателното поле направи беззащитен за трети път вратаря на Синсинати.

Това бе 14-о попадение за Христов през актуалната акция, която се явява и най-силна в кариерата му в Америка досега. Първенецът на България за 2009 година с Левски е водещият голмайстор в редиците на Стюърт Кемпбъл. Силното му показване в последно време пък породи клюки, че селекционерът на България Петър Хубчев обмисля да му даде късмет да се потвърди и с националната фланелка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР