Лекцията, която суперзвездата на гръцкия национален отбор по баскетбол Янис

...
Лекцията, която суперзвездата на гръцкия национален отбор по баскетбол Янис
Коментари Харесай

Испански национал се хвана за главата след шоуто на Янис

Лекцията, която суперзвездата на гръцкия народен тим по баскетбол Янис Адетокумбо изнесе на Испания, съумя да шокира даже и един от баскетболистите на международните първенци. Гардът Кино Колом съобщи, че в никакъв случай през живота си не е виждал нещо сходно, каквото направи двукратният MVP в НБА на паркета в Олимпийския комплекс в Атина предходната вечер.

“Беше доста сложен мач. Публиката сътвори невероятна атмосфера. Изпитвахме компликации с ритъма си поради здравият физически баскетбол от другата страна. През второто полувреме вдигнахме равнището, само че към момента има какво да се желае. Разбира се, Янис направи разликата на паркета. Не съм виждал нещо сходно в живота си. Той е един от най-интересните играчи в европейския баскетбол ”, съобщи Колом.

Янис навъртя дабъл-дабъл от 31 точки и 10 битки плюс 3 асистенции за едвам 20 минути, прекарани на терена. Гърция завоюва дуела с 86:70, с помощта на доста мощно първо полувреме, в което “елините ” доближиха до двуцифрена преднина и я задържаха до финалната сирена.

Утре вечер двата отбора се изправят още веднъж един против различен в Мадрид.

Снимки: FEB
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР