Лекотоварното подразделение на Volkswagen- VWN, продължава да разкрива подробности за

...
Лекотоварното подразделение на Volkswagen- VWN, продължава да разкрива подробности за
Коментари Харесай

Новият Amarok с 12-инчов вертикален централен екран

Лекотоварното поделение на Volkswagen- VWN, продължава да разкрива детайлности за новото потомство на , като този път ни дава опция да се срещнем с част от интериора на новата генерация на пикапа.

ОСновният акцент в новата информация попада върху 12-инчовият отвесен централен екран на мултимедийната и инфо-комуникационна система, благодарение на която ще могат да бъдат ръководени и повече от 30 интегрирани асистиращи системи, 20 от които отбелязва наличие за първи път при модела. От Volkswagen споделят също по този начин, че инструменталният панел на автомобила също ще бъде цифров, като ще бъде с диагонал от 10-инча.

От VWN анонсират, че при пазарното си лансиране, новият Volkswagen Amarok ще се предлага с избор сред две системи за задвижване на четирите колела, както и във версия със задно задвижване, нов V-образен, 6-цилиндров мотор и още четири други двигателни модификации.



Новият Volkswagen Amarok е със 100 мм по-дълъг от своя предходник, като дължината му ще доближи 5350 мм, а междуосието му е 3270 мм или със 175 мм повече спрямо предходното потомство. Увеличена е също по този начин и товароносимостта на пиката- до 1.2 тона, както и опциите за теглене- до 3.5 тона.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР