Лекотоварното подразделение на Volkswagen продължава да подгрява обстановката за премиерата

...
Лекотоварното подразделение на Volkswagen продължава да подгрява обстановката за премиерата
Коментари Харесай

Новият Volkswagen Amarok идва с IQ Light фарове

Лекотоварното поделение на Volkswagen продължава да подгрява ситуацията за премиерата на напълно новото потомство на пикапа Amarok.

Последните вести от компанията са свързани с информация за предните светлини на автомобила, като този път от марката анонсират, че той ще се предлага и с опция за поръчка на високотехнологичните адаптивни матрични светлинни модули IQ Light.

В общоприетата си версия, новият Amarok, от който все още има осъществени повече от 830 000 единици, ще получи напълно диодно екстериорно осветяване.



В взаимозависимост от пазара, новият Volkswagen Amarok, който ще бъде стартиран на пазара към края на тази година, ще бъде разполагаем за закупуване във версия Double Cab с четири порти и двуврата Single Cab.

Новият Amarok ще бъде с 10 сантиметра по-дълъг от своето настоящо осъществяване, като дължината му ще доближава 5.35 метра, а от компанията споделят, че пикапът ще дебютира и с увеличена широчина.

Пикапът ще се предлага с избор сред две системи за задвижване на четирите колела, както и във версия със задно задвижване, над 30 системи за повишение на сигурността и комфорта (20 от които напълно нови за модела), нов V-образен, 6-цилиндров мотор и още четири други двигателни модификации.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР