Лекотоварното подразделение FORD PRO обяви, че на 9 май ще

...
Лекотоварното подразделение FORD PRO обяви, че на 9 май ще
Коментари Харесай

FORD PRO анонсира нов лекотоварен електромобил за Европа

Лекотоварното поделение FORD PRO разгласи, че на 9 май ще бъде показано второто напълно електрическо пазарно предложение на компанията.

Без да навлизат в детайлности, от FORD PRO споделят, че новото напълно електрическо попълнение в портфолиото на компанията, анонсът на което идва единствено няколко дни след началото на производството на 100% електрическия , ще бъде идната огромна стъпка, която подхваща Ford по пътя си към осъществените на тактиката за нулеви излъчвания за всички свои коли, налични за продажба в Европа, както за въглеродно неутралната цел както за компанията, по този начин и за всички нейни снабдители, уреди и логистика до 2035 година.



До 2024 година, FORD ще стартира на европейския пазар три нови 100% електрически (BEV) леки автомобила и четири нови лекотоварни, като възнамерява да продава повече от 600 000 напълно електрически коли на годишна база в района до 2026 година.

През идната година Ford ще стартира производството на напълно нов и 100% електрически лек пътнически автомобил и средноразмерен кросовър, а през 2024 ще започва и сглобяването на втори BEV модел в Кьолн. През същата година, в завода на Ford Крайова, Румъния, ще стартира прозиводството на напълно електрическа Puma- най-продаваната нова кола на компанията през миналата календарна година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР