Лекотоварната гама на Renault се обнови с един интересен модел.

...
Лекотоварната гама на Renault се обнови с един интересен модел.
Коментари Харесай

Новото Renault Express: Цени и версии за България

Лекотоварната гама на Renault се обнови с един забавен модел. Става дума за новото Renault Express, което е товарен размер до 3,7 m³, има рекорден непряк отвор от 716 мм и е с товарна дължина от 1,91 м (с плътна преграда). Според французите този модел има най-хубавото съответствие сред дължината на товара и общата дължина на автомобила.

Още от акцентите, на които би трябвало да се обърне внимание са, че моделът разрешава потребен товар до 780 кг при бензиновата версия и 650 кг при дизеловата версия. Иначе новото Renault Express предлага три благоприятни условия за мултимедийно съоръжение: Radio Connect R&Go, както и мултимедийната система Renault EASY LINK (с 8-инчов сензорен екран и репликация на смартфон) в две версии, със или без навигация.

Моделът разполага с индукционно зарядно устройство за смарт телефон, до три USB гнезда и четири гнезда 12V, единият от които е в товарния отсек. За спомагателна сигурност моделът е оборудван със системи в помощ на шофирането, като помощник за придвижване на заден ход, предизвестие за съществуване на обект в сляпата точка, широкоъгълно огледало и камера за заден ход, прожектираща изображение на екрана на мултимедийната система или на вътрешното огледало за назад виждане.

Първите доставки на новото Renault Express се чакат през месец юни тази година, а към този момент са ясни и цените за България.
 Новото Renault Express: Цени и версии за България

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР