Леко изненадващо, но все пак в рамките на очакваното, Сенатът

...
Леко изненадващо, но все пак в рамките на очакваното, Сенатът
Коментари Харесай

Сенатът бързо одобри новите санкции срещу Русия, Иран и КНДР

Леко изненадващо, само че въпреки всичко в границите на предстоящото, Сенатът на Съединени американски щати утвърди законопроекта, предусещащ стягане на едностранните американски наказания против Русия, Иран и Северна Корея. Сега документът, наименуван " Закон за битка с съперниците на Америка посредством наказания " ще би трябвало да бъде подписан от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
Белият дом даде да се разбере през последните дни, че Тръмп поддържа стягането на ограничаващите ограничения против трите страни, обаче ще вземе решение, откакто се запознае с окончателния вид на законопроекта, осведоми БГНЕС.
Законопроектът провокира безпокойствие в Европейския съюз, защото приемането му може да докара до санкции за компании, които вземат участие взаимно с Русия в разнообразни енергийни планове. Председателят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер предизвести, че в случай че в последна сметка бъдат наранени ползите на Европейски Съюз, Европейският съюз ще реагира " до дни ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР