Лекарят от националния футболен отбор на Бразилия - Родриго Ласмар,

...
Лекарят от националния футболен отбор на Бразилия - Родриго Ласмар,
Коментари Харесай

ШОК! Неймар пропуска Копа Америка

Лекарят от националния футболен тим на Бразилия - Родриго Ласмар, съобщи, че суперзвездата Неймар, ще пропусне мачовете от " Копа Америка " идващото лято поради травмата си в лявото коляно.

Голмайсторът на " Селесао " претърпя интервенция предишния месец, откакто скъса кръстни връзки и повреди минискуса си по време на дуела против Уругвай в международните квалификации през октомври.

Ласмар заяви, че 31-годишният нападател ще отсъства от терените до август и че лекарите няма да пробват да форсират процеса на лекуване, с цел да може той да взе участие в шампионата.

" Няма да има време, прекомерно рано е, няма вид да се прескочи някоя стъпка в лекуването и да се поемат непотребни опасности. Очакваме той да се излекува за началото на идващия сезон през август. Трябва да сме търпеливи. Не е вярно да се приказва за завръщане девет месеца авансово. Тялото му се нуждае от задоволително време за възобновяване, с цел да влезе във форма и да може да играе още веднъж на високо равнище ", сподели лекарят, представен от " Ройтерс ".

Неймар се причисли през август към първенеца на Саудитска Арабия - Ал-Хилал, само че изигра единствено пет дуела поради мускулни проблеми. 

" Копа Америка " ще се състои в Съединени американски щати сред 20 юни и 14 юли. Бразилия е в група " D " дружно с Колумбия, Парагвай и тим от квалификациите в зона КОНКАКАФ.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР