Лекарят на датския национален отбор Мортен Босен потвърди, че Кристиан

...
Лекарят на датския национален отбор Мортен Босен потвърди, че Кристиан
Коментари Харесай

Разкриха причината за случилото се с Ериксен

Лекарят на датския народен тим Мортен Босен удостовери, че Кристиан Ериксен е претърпял сърдечен арест, само че съобщи, че аргументите към момента не са изяснени. Той добави, че целият отбор е получил професионална психическа поддръжка.

Датският доктор Мортен Босен удостовери, че Кристиан Ериксен е претърпял сърдечен арест, само че съобщи, че аргументите към момента не са изяснени. Той добави, че целият отбор е получил професионална психическа поддръжка.

„ Нямаме пояснение за случилото се, не видях какво стана онлайн, гледах дуела по малкия екран като всички вас. Ериксен имаше сърдечен арест. Колко близо бе до съдбовния край? Не знам, върнахме го и действахме бързо “, съобщи Босен.

„ Не съм кардиолог, тъй че не мога да кажа за какво се случи това. Ще го оставя на специалистите. Това е една от аргументите той към момента да е в болничното заведение. Трябва да разберем за какво се стигна до този случай. Кристиан е безсънен и дава отговор тъкмо и ясно. Сърцето му бие още веднъж “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР