Лекарите в Пирогов продължават борбата за живота на 4-годишния Александрин

...
Лекарите в Пирогов продължават борбата за живота на 4-годишния Александрин
Коментари Харесай

Лекарите в Пирогов продължават борбата за 4-годишното дете, което пламна, залято с бензин в Благоевград

Лекарите в Пирогов не престават битката за живота на 4-годишния Александрин от Благоевград, който през вчерашния ден обгоря тежко, залят с бензин. Детето е с 80 % изгаряния по тялото. Детска игра, приключила с тежък случай, по този начин от полицията обясниха случилото се, откакто повече от 2 часа разпитваха бащата на момченцето, за който бе казано в началото, че е отговорен за случилото се.

Тази заран в ефир бащата съобщи, че е натопен от санитарка от Спешния център, а не от жена си. Санитарката чула, че детето говорило нещо за татко си, че ще му се кара и е схванала, че той бил отговорен. Така от дежурния медицински екип предали в полицията, че бащата е в основата на тежкия случай. След подадената информация служителите на реда задържаха за разпит бащата, който е дал показания, подкрепени от очевидци.

Бил на работа, когато му съобщили за случая, хукнал към болничното заведение, откъдето го взели служителите на реда. Какво се е случило разказал на родителите си по огромния наследник -7 годишно момче. Играели си в двора, запалили огън с бензин и Александрин паднал в огъня. Развикал се, притекли се съседи, пристигнала и майката, която била в къщата с по-малките деца и хукнали към Спешен център. Състоянието на детето е тежко, съгласно родителите му, следва интервенция. Очаквайте детайлности към положението на момченцето.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР