Лекарите предупредиха, че случаите на морбили нарастват в Обединеното кралство

...
Лекарите предупредиха, че случаите на морбили нарастват в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Спешно лекарско предупреждение, тъй като случаите на викторианска болест морбили нарастват в Англия и Уелс

Лекарите предизвестиха, че случаите на морбили нарастват в Обединеното кралство в отговор на съмнението по отношение на имунизацията MMR.

Консултантът по отбрана на здравето доктор Навид Сайед, основан в Уест Мидландс, издаде предизвестие, откакто стана очевидец на скок на случаите в региона. Той акцентира, че вирусът ще се популяризира бързо, в случай че пациентите не са получили най-малко една доза инжекция.

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) удостовери, че е имало 1603 хипотетични случая на морбили в Англия и Уелс през 2023 година Тревожните данни демонстрират, че случаите са се нараснали от 360 през 2021 година на 735 през идната година.

Подозрителните случаи са направени по публични сигнали от медици, които разпознават диагнозата от клиничните признаци. Съобщава се, че не всички инфекции се удостоверяват като морбили по-късно.

Общественото опазване на здравето на Шотландия също означи, че е имало „ доста малко “ случаи на север от границата. Съобщава се, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР