Лекарите никога не се уморяват да повтарят, че контролирането на

...
Лекарите никога не се уморяват да повтарят, че контролирането на
Коментари Харесай

Експертите посочиха 6 опасни навика, водещи до рак

Лекарите в никакъв случай не се уморяват да повтарят, че управлението на навиците и метода на живот е един от най-хубавите типове предварителна защита против рака. Те споделиха експертното си мнение кои привички са рискови заради способността им да усилват склонността към развиване на рак, написа zdrave.to.

По-специално, специалистите приписват несъразмерния банкет на захар на появяването на рак. След опитите (върху животни) учените стигат до заключението, че злоупотребата със захарта няколко пъти усилва вероятността от развиване на рак на гърдата. 

За тези, които не са в положение да се откажат от сладкишите, предлагат да подготвят десертите си сами, а вместо подготвени сладки да наблегнат на плодове.

Друг рисков табиет е систематичната приложимост на топли питиета и ястия. Според данни, оповестени в International Journal of Oncology, всички горещи неща нервират и повреждат стените и лигавиците на хранопровода, което усилва риска от рак на този орган.

Експертите също предизвестяват, че навикът за дейна работа през нощта, изключително за работа, е извънредно рисков за здравето. С този график защитният капацитет на имунната система понижава, което усилва вероятността от развиване на доста болести, в това число рак.

Бездействието се дефинира също като заплаха. Както изясняват експертите, заради заседналия метод на живот, клетките нямат О2, което кара тялото да страда, както и да пуши повече от пакет цигари на ден.

Бездействието и изобилието от сладки в диетата са две условия, които пораждат третото: наднорменото тегло. Експертите акцентират, че затлъстяването задейства инфектиране в тялото, заради което клетките се повреждат и се образуват тумори. Това е обвързвано с риска от появяването на редица ракови болести.

В допълнение, доста хора сами " за предварителна защита " употребяват разнообразни хранителни добавки и мултивитамини. Въпреки това, учените споделят, че хипервитаминозата на тялото също може да докара до рак

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР