Лекарите не са установили никакви заболявания в първата група ученици,

...
Лекарите не са установили никакви заболявания в първата група ученици,
Коментари Харесай

Още добри новини за децата, спасени от пещера в Тайланд

Лекарите не са открили никакви болести в първата група възпитаници , които бяха избавени от пещерата в Тайланд, където бяха блокирани повече от две седмици. По думите на представител на Министерството на здравеопазването, никой от избавените не демонстрира признаци на белодробно заболяване или съществени инфекции.

Последната извадена от пещерата група деца, в това число треньора им по футбол, също нямат нараснала температура . Никой от спасението не е в положение на мощен стрес , макар че по време на насилствения престой в пещерата множеството от децата са отслабнали с по два кг .  

От здравното министерство на Тайланд оповестиха, че лекарят и тримата водолази, които бяха неразделно до децата от откриването им на 2 юли, също ще останат под наблюдаване на експерти.

Групата от 12 момчета на възраст сред 11 и 16 години и техният 25-годишен треньор по футбол влязоха прекомерно във вътрешността в пещера в Северен Тайланд на 23 юни, директно след следващата подготовка. Проливните дъждове обаче доведоха до повишение равнището на реката и блокираха групата в една от залите на пещерата .  -->

Във вторник бяха избавени и последните останали невръстни футболисти. Всички 12 деца и техния треньор се намират в сигурност , откакто прекараха 18 дни в пещерата капан.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР