Лекарите не са могли да спасят близнаците на бременната жена

...
Лекарите не са могли да спасят близнаците на бременната жена
Коментари Харесай

Лекарите не са могли да спасят близнаците на родилката, починала от COVID в Пловдив

Лекарите не са могли да спасят близнаците на бременната жена от Пловдив, която умря след тежък Коронавирус. Това посочи шефът на РЗИ доктор Сийка Димчева. " Много ми е тежко да приказвам в подобен миг ", призна тя.

29-годишната жена постъпила на 15 септември в инфекциозната клиника на УМБАЛ " Свети Георги ". Била в 8-ия месец и в утробата си носела близнаци. Лекарите почнали да й ползват интензивно лекуване. На 28 септември обаче внезапно се влошила. Поставили я на изкуствена белодробна вентилация, само че и това не я избавило. Пациентката не е била имунизирана и не е имала съпътстващи болести. Д-р Димчева не пожела да разкрие повече детайлности към самоличността на дамата.
 Какви опасности носи COVID-19 за бременните дами? Какви опасности носи COVID-19 за бременните дами?
Вече повече от година и половина целият свят живее в пандемия. COVID-19 подлага на тестване лекари, здравни системи и учени. Всич...

" Фамилията й е българска, само че дребното й име - не ", сподели шефката на РЗИ. Тя опроверга изказванията на някои медии, че дамата е от азиатски генезис. Съпругът на умрялата е под карантина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР