Лекари продължават да се борят за живота на 39-годишния моторист,

...
Лекари продължават да се борят за живота на 39-годишния моторист,
Коментари Харесай

Много лоши новини след фаталното меле във Войводиново

Лекари не престават да се борят за живота на 39-годишния моторист, който катастрофира във Войводиново. Припомняме, че случаят стана в петък следобяд. Младо момче почина на място, а лидерът на мотора бе в доста тежко положение, написа "Трафикнюз ".

Лек автомобил "Мерцедес " с водач 44-годишен лидер е лишил преимуществото на мотора, в резултат на което настъпил съдбовният удар. Двете момчета с мотора пътували от Войводиново към Пловдив, а мерцедесът от Пловдив към Войводиново. Сред удара моторът се удря в различен праводвижещ се Мерцедес в същата посока на първия.

39-годишният моторист – Наню към момента е в тежко положение. Близките на мъжа се свързали с изданието със вик за помощ.

Мъжът е настанен в болница и лекари не престават да се борят за живота му. Налага се даже оперативна интервенция, само че с цел да се случи е нужна кръв. Оказва се, че Наню е с рядката АБ+ група.

В профила на мъжа също са споделени апели за помощ, както и в профилите на неговото семейство и другари.

„ Наню Нанев е настанен в Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивна терапия в УМБАЛ „ Свети Георги”. Той се нуждае незабавно от кръводарители с кръвна група АБ+ и АБ-. Който може да подари кръв, дано го направи в кръвен център от 08:00 до 13:00 часа в УМБАЛ „ Свети Георги”. Тя би трябвало да е предопределена за Наню Станков Нанев”, споделят околните на 39-годишния мъж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР