Лекари от Обединеното кралство констатираха 8 ключови симптома, свързани с

...
Лекари от Обединеното кралство констатираха 8 ключови симптома, свързани с
Коментари Харесай

Огледайте своите пръсти. Тази промяна на ръцете говори за фатална болест

Лекари от Обединеното кралство установяваха 8 основни признака, свързани с рака на белия дроб, които се откриват в ранен етап на заболяването освен при пушачи, само че е при непушачи. Те включват кашлица, която не изчезва след две или три седмици, упорити инфекции на гръдния панер, непрекъснат зной, хронична отмалялост, загуба на вкус и неразбираема загуба на тегло, кашлица на кръв, болежка при дишане и при кашляне.

В същото време има и други по-малко явни признаци, които по някакъв метод са признаци на заболяването. По-специално става дума за смяна на външния тип на пръстите, да вземем за пример, когато те станат по-извити или върховете им пораснат. Отокът на лицето и шията, дискомфортът в раменете и дрезгавият глас също са в този лист. „ Твърде дълго ракът на белия дроб се считаше за заболяване, обвързвано с тютюнопушенето.

То остава значим фактор, само че както демонстрира практиката, мащабът на казуса значи, че хората би трябвало да покачат осведомеността си и за други рискови фактори “, сподели професор Пол Косфорд. Въпреки това учените прибавят, че главните аргументи за рак на белите дробове при хора, които не пушат, са пасивно пушене и резултатите на канцерогенни субстанции при работа, както и замърсяването на околната среда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР