Лекар от Флорида, обвинен в изнасилване на свои упоени пациентки,

...
Лекар от Флорида, обвинен в изнасилване на свои упоени пациентки,
Коментари Харесай

Американски лекар, обвинен в изнасилване на упоени жени, се самоуби

Лекар от Флорида, упрекнат в обезчестяване на свои упоени пациентки, беше открит мъртъв тази седмица, което беше оповестено за самоубийство, споделиха публични лица, представени от " The Guardian ".

Полицай откри 54-годишния Ерик Андрюс Салата мъртъв в канавка в понеделник. Властите получиха разпореждане за инспекция, откакто гривната на глезена му е била изключена. Според докладалекарят е бил открит с револвер покрай тялото му.

Съдебният доктор дефинира гибелта като самоубийство, съобщи представителят на шерифа на окръг Колиър.

Полициятаарестува Салатана 21 ноември в клиниката му, към този момент затворения Pura Vida Medical Spa в Неапол, откакто две дами го упрекнаха, че ги е изнасилил, до момента в който са получавали козметични медицински процедури под седация в спа центъра, се споделя в изказване на полицията в Неапол.

Салата беше задържан по две обвинявания в полово принуждение над физически беззащитен човек и детективи със заповед претърсиха клиниката за доказателства, оповестиха от полицията.Той беше освободен против гаранция от 100 000 $ на идващия ден и му беше подредено да се съобщи паспорта сии да носи GPS екран до делото му, което беше планувано за 19 декември, съгласно архивите на пандиза и съда.

Дни след обвиняването, още най-малко три дами подадоха тъжба против лекарясъс същите изказвания - обезчестяване по време на упойка.

Салата управляваше спа центъра, който оферираше ботокс, пълнители, понижаване на мазнините, лекуване на вени и други козметични процедури, дружно със брачната половинка си, споредонлайн указател с фирмив региона.Съпругата на Салата е била в офиса по време на ареста, излиза наяве от протокола.

Тя не отговори незабавно на молбите за коментар. Уебсайтът на спа центъра и страницата му във Фейсбук са недостъпни все още.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР