Лек за хипертония и висок холестерол споделяме в днешната статия.

...
Лек за хипертония и висок холестерол споделяме в днешната статия.
Коментари Харесай

Лек за висок холестерол и хипертония

Лек за хипертония и висок холестерол споделяме в днешната публикация. Ще ви помогне да решите доста съществени здравословни проблеми и да укрепите имунната система.

Всяка съставна част, която ще намерите в рецептата е богата на потребни витамини и минерали. Комбинирайки ги, получавате най-силното средство, което е дейно за понижаване равнищата на холестерола в кръвта и за битка с високото кръвно налягане и хипертонията.

Необходими съставки:

70-80 г настърган джинджифил3 скилидки чесън – настърган или нарязан3 с. л. ябълков оцет3 с. л. пчелен мед3 с. л. прясно изцеден лимонен сок

Начин на подготвяне:

Сложете всички съставки в блендер и разбъркайте на висока скорост до приемане на хомогенна примес. Прехвърлете готовия артикул в стъклен буркан и го оставете в хладилника за 5 дни и нощи.

След 5 дни започнете да го приемате в количество от 1 чаена лъжичка няколко минути преди закуска и вечеря. Продължете лекуването до привършване на сместа и направете отмора от най-малко няколко седмици.

Вижте още: Напитка с ябълков оцет против артрит

Тази примес, както към този момент ви казахме, е доста ефикасна за понижаване на равнището на “лошия ” холестерол и за контролиране на кръвното налягане. Освен това ще можете да укрепите имунитета и да подобрите общото положение на организма.

Не пропускайте да споделите публикацията с приятелите си, с цел да схванат и те за този доста потребен лек за хипертония.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР