Лек ужас налегна участниците в MasterChef, а нивото на стрес

...
Лек ужас налегна участниците в MasterChef, а нивото на стрес
Коментари Харесай

Черна храна спъна Мис Дупе в MasterChef - slava.bg

Лек смут налегна участниците в MasterChef, а равнището на стрес в кулинарното риалити се повиши злокобно. Кандидатите за славата и за наградата от 100 000 лв. изгубиха мозъка и дума, ошашкани от продуктите в кухнята - всички до един черни.

Освен с всекидневно тъмните дроб, патладжан, къпини, шоколад, соев сос, маслини, хайвер и трюфел, те трябваше да се борят с черно сирене, черна киноа и черен чесън.

„ Изтръпнах от смут! “, проплака специалистката по човешки запаси Елени.

„ Направо ми причерня от тези артикули “, хвана се за главата мениджърът Мартин.

„ Забравете страховете си, гответе с готовност! “, скастри паникьосаните участници началник Андре Токев, само че единствено трима от тях съумяха да се стегнат.

Домакинята от Русе Виолина разтопи сърцето на журито със свински дроб с киноа, черен хайвер с лавандула и мус от патладжан. Студентът Димитър показа черен еклер, цялостен с пастет от свински дроб, който гарнира с майонеза от черен чесън и туршия от къпини. А сервитьорът и вокалист на метъл група Добромир се показа почтено с пълнен патладжан.

Останалите участници трябваше да сменят белите престилки с черни и да отидат на елиминация, която най-после сполетя Кристина Казакова, по-известна със международната си купа „ Мис Дупе “.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР