Лек при висок холестерол и триглицериди Необходими съставки: 250 гр.

...
Лек при висок холестерол и триглицериди Необходими съставки: 250 гр.
Коментари Харесай

Лек при висок холестерол, триглицериди и умора

Лек при висок холестерол и триглицериди

Необходими съставки:
250 гр. корен от джинджифил
500 гр. мед

Приготвяне:
Измийте джинджифила и го настържете на ситно и го смесете с меда. Ако желаете може да го смелите в блендера.

Koгато го смесите с меда, последователно ще пусне сок и ще се получи хубава примес. Затова го оставете за един ден в хладилника, на идващия ден хубаво го разбъркайте, с цел да се съединят съставките.

Употреба: По 3 лъжици дневно, половин час преди главните хранения. Оставете да се разтопи в устата, в случай че е доста люто го преглътнете.

Лекът оказва помощ при висок холестерол, триглицериди, тромбоза, продължителен бронхит, уязвимост, отмалялост.

Джинджифилът дава сила на цялото тяло и оказва помощ за по-добро храносмилане, при диария, постепенно кръвообращение, както и за лекуване на признаците на атеросклероза, артрит, гадене, хемороиди, за лекуване на слуз от гърлото, мигрена и сърдечни болести.

Този лек при висок холестерол оказва помощ и за облекчение на признаците на менструалния цикъл.

Изключителната му успеваемост оказва помощ за облекчение на възпалението на организма, способства за вярното развиване на тъканите, покачва имунитета и понижава риска от сърдечни болести.

Джинджифилът оказва помощ за възстановяване на храносмилането, всмуква и обезврежда токсините в храносмилателния тракт, усилва секрецията на храносмилателни ензими и сокове, в това число жлъчка и слюнка и спомага за облекчение на стомашните болки.

Чаят от джинджифил облекчава стомашните болки и има противовъзпалителен резултат. Джинджифилът лекува всички храносмилателни проблеми и е доста ефикасен за пречистване на организма от паразити и бактерии и благоприятства развиването на положителни бактерии. Почиства кръвта и лимфата от отрови.

Препоръчителна е дневна доза от 500 мг на капсули, чай, сок или храна.

Вижте още: Аджика с орехи – най-вкусната рецепта, подобаваща за доста ястия

Забележка: Джинджифилът не би трябвало да се употребява от бременни дами, а хората с камъни в бъбреците и високо кръвно налягане би трябвало първо да се съветват с доктор.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР