Лек автомобил се възпламени лед зареждане с гориво на бензиностанцията

...
Лек автомобил се възпламени лед зареждане с гориво на бензиностанцията
Коментари Харесай

Мъж оцеля по чудо прив взрив на бензиностанция СНИМКИ и ВИДЕ...

Лек автомобил се възпламени лед зареждане с гориво на бензиностанцията в Бартън при опит на лидера да завърти контактния ключ, с цел да го започва. За секунди колата се трансформира в огнена топка. Шофьорът съумя да слезе незасегнат от колата, която беше обхваната за момент от пламъци.

Инцидентът е станал във вторник вечерта на газ станция в града Козджаъз, в черноморския регион Бартън.



Шофьорът Мухаммет Баран, който съумял да се измъкне от транспортното средство, съвсем незасегнат, изпадна в суматоха след първичния потрес.

Служители на бензиностанцията се оправиха с заплахата от по-голям гърмеж, като изгасиха невъзмутимо, за малко време горящото транспортно средство с пожарогасители. Автомобилът в резултат на огъня е негоден.



За благополучие няма други основни вреди на бензиностанцията, макар, че сега на случая е имало няколко транспортни средства в непосредствена непосредственост с изгорелия автомобил.

Целият огнен случай и потушаването на пламъците са снимани от охранителните камери.

Водачът Мухаммет, е получил леки изгаряния по тялото си по време на случая. Той е откаран в държавната болница Бартън с кола за спешна помощ след първата интервенция на медицинските екипи на място.



Снимка и видео ТРТ хабер
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР