Лек автомобил Fолксваген се е запalил в тунела на бул.

...
Лек автомобил Fолксваген се е запalил в тунела на бул.
Коментари Харесай

Кола се запали в тунела в Пловдив, размина се на косъм от тежък инцидент

Лек автомобил Fолксваген се е запalил в тунела на бул. " Цар Борис III Обединител " в Пловдив. Инцидентът се е случил тази заран към 8 ч., а за него осведоми водач, който забелязал спрялата кола и оказал помощ на лидера. 

" Нещо ровеше из багажника, само че не изглеждаже да бърза доста. В момента, в който подминах колата, видях че от двигателния излизат пламъци, а в огледалото гледах по какъв начин лидерът полива с някакви шишенца от минерална вода. Успях да спра към 50 м по-надолу и с лек спринт с пожарогасителя в ръка след секунди бях пред колата - пламъците към този момент се подвигаха на към половин-един метър нагоре ", споделя Крикор Срентс.

Заради пушека мъчно виждал водача на колата, само че с дребния пожарогасител от колата си съумял бързо да изгаси огъня.  " Вероятно беше въпрос на секунди да се разрасне и да стане невероятно ", показва той.

След като пламъците били потушени, очевидецът попитал водача къде е неговият пожарогасител и тръгнал към своята кола. " Инстинктивно отново се обърнах към към този момент загасения автомобил и видях, че лидера отново нещо полива от горната страна и се върнах - вместо да махне клемата на акумулатора, той очевидно оглеждаше вредите. Отново обиден му извиках да разкачи акумулатора, с цел да не пламне още веднъж. Слава богу разбра ме ", описа още пловдивчанинът. По негови думи тунелът е бил цялостен с пушек и мъчно се дишало. Той приканва всички водачи да държат в колите си изправни пожарогасители.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР