Лек автомобил беше наказан заради паркиране. Или поне това изглежда

...
Лек автомобил беше наказан заради паркиране. Или поне това изглежда
Коментари Харесай

Шофьор получи наказание, паркирал е на грешното място? СНИМКИ

Лек автомобил беше осъден поради паркиране. Или най-малко това наподобява да е главната причина. Колата с марка „ Хонда “ е затрупана с боклуци в символ на неодобрение. Случката е от Варна, а за нея алармира гражданин на града.

„ Безмилостно наказване, “ разяснява той.

От оповестените фрагменти се вижда и вандалската демонстрация. Торби с отпадъци са сложени по предния похлупак, както и по тавана на возилото. Дали обаче сходна проява е най-удачното решение на казуса. Повечето коментиращи в обществената мрежа, даже не откриха проблем във въпросното паркиране.

„ И какво реализира въпросния хомосапиенс? Най-вероятно индивидът е спрял на " мястото " на някой, който стопира там от 15 години. Прост народ, слаба страна!, “ разяснява мъж.

„ Това не е паркомясто, тъкмо до колата има казани, “ написа различен.

„ И по какъв начин е спрял въпросния автомобил? На никого не пречи, всеки е изперкал и раздава правораздаване... за жалост, “ разясняват още.

„ Дядо му там си е паркирал москвича по време на соца. Мисли, че мястото му се поставя. Види някоя елементарна кола с непозната регистрация, направи му бедност. Види някой безценен джип спрял там, единствено псува, не смее да се приближи да не го бият, “ написа мъж.

„ Това е почти приемвливо паркиране, само че има някои стопират тъкмо пред самия панер за отпадък и съгласно мен го заслужават!, “ смят различен.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР