Лежите за 5 минути и отслабвате без диета Бързо и

...
Лежите за 5 минути и отслабвате без диета Бързо и
Коментари Харесай

Тотален хит в Азия – лежите за 5 минути и отслабвате без диета

Лежите за 5 минути и отслабвате без диета

Бързо и дейно намаляване, в никакъв случай не е било по-лесно! Звучи съвсем като мит или приказка. Въпреки това, през последните 10 години, японският доктор Фукуцудзи оказва помощ на дамите да смъкват килограми допустимо най-бързо. И това е всичко: без диета, сложни извършения и харчене на пари. Безплатно и бързо намаляване не съществува, ще си помислите. Уверете се сами! Методът е разказан в книгата му, продадена в Азия в над 6 милиона копия – явно е шлагер!

Лекарят споделя, че нямате потребност от специфични средства за бърза загуба на тегло. Трябва ви огромна забрадка, здрав конец, с цел да завържете кърпата на руло, еднакъв под и време от три пъти дневно по 5 минути.

Методът е доста елементарен за осъществяване и доста ефикасен. Не е нужно да вършиме нищо – единствено три пъти дневно в продължение на 5 минути да лежите хоризонтално.

Процедурата е следната:

Навийте кърпата на руло и я завържете с конеца.

Седнете на чиста повърхнина, за предпочитане на еднакъв под.

Поставете кърпата под гърба, на линията на пъпа, по-късно легнете (кърпата би трябвало да е малко по-широка от ширината на гърба).

Разкрачете краката на ширината на раменете и свийте стъпалата във вътрешността по този начин, че да се допират единствено палците.

Изпънете ръцете си над главата си и обърнете дланите надолу и с дребния пръст на дясната ръка докоснете дребния пръст на лявата.

И това е всичко. Въпреки, че ви наподобява доста просто, тази поза не е лесна или комфортна.

Ако ви е мъчно да изпънете ръцете си до края, изпънете ги колкото можете.

Останете в тази поза за 5 минути, три пъти дневно. Може би първоначално ще се чувствате некомфортно и можете да съкратите времето, до момента в който свикнете.

Правете го всекидневно, в случай че желаете да постигнете резултати. След като приключите, не ставайте незабавно. Докато към момента сте легнали, обърнете се встрани, на бедро, по-късно седнете и тогава станете.

Внимание: в случай че имате проблеми с костите, консултирайте се с Вашия доктор.

Ако преместите рулото под гърдите си, ще ги повдигнете.

Ако го сложите на частта под ребрата, ще имате по-тънка фигура.

Болката в гърба ще изчезне и ще ходите по-изправени!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР