LEGO® TECHNIC™ разпространи информация за новия си комплект 1:8, посветен на

...
LEGO® TECHNIC™ разпространи информация за
новия си комплект 1:8, посветен на
Коментари Харесай

BUGATTI CHIRON от LEGO® TECHNIC™

LEGO® TECHNIC™ популяризира информация за новия си комплект 1:8, отдаден на новия модел CHIRON на BUGATTI. Първоначално, новият конструктор, формиран от 3599 елементи и с персонален сериен номер, ще бъде наличен в магазините на Lego и на shop.LEGO.com, а от 1 август ще бъде публикуван и в дистрибуторската мрежа на марката.

В съединен вид, LEGO® Technic™ (350 щатски долара) е с габарити дължина 56 см, широчина 25 и височина 14 сантиметра, а от компанията коментират, че са се пробвали да възпроизведат допустимо най-вече от детайлите на същинския автомобил, в това число аеродинамичният екстериор с активен заден спойлер, джантите, елементи от интериора, кормилото с движещи се пера за превключване на осемстепенната предавателна кутия, движещи се бутала в мотора и други.



В края на предишния месец, Bugatti разгласи, че компанията е сглобила представител с пореден номер 100 на хиперкара Chiron. Юбилейният автомобил към този момент пътува към собственика си някъде в Арабския полуостров, който го е конфигурирал в изключително забавна версия с изцяло тъмен наследник карбонов екстериор в комбинация с матирано външно осъществяване. Естествената кожа в червен цвят е доминираща за интериора на този Chiron, за който е платена сума от 2.85 млн евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР