Леглото в съвременния свят би трябвало да е свещено място

...
Леглото в съвременния свят би трябвало да е свещено място
Коментари Харесай

7 навика в леглото, които съсипват сексуалния ви живот

Леглото в актуалния свят би трябвало да е свещено място – непокътнато пространство за вас и вашия сътрудник.
Водим забързан живот и това предписание постоянно се нарушава.
Пишем имейли, отваряме си пощата, до момента в който се приготвяме за сън или директно след пробуждане, до момента в който сме още сред чаршафите.
Децата нахлуват в спалнята и нямаме сили да им кажем „ не “. Това нарушава интимността и постоянно унищожава половия живот.
Кои са тези 5 навика, които могат да доведат до срив в връзките?

1. Уточняваме работната стратегия за деня, до момента в който сме в леглото

Преместете в друго време на деня тези не изключително приятни диалози, на които сътрудникът по насила става слушател.
Вероятно е доста значимо да уточните кой ще заплати сметката за телефона, кой ще прибере роднините от летището, изяснява Даниел Кеплер, психотерапевт от Чикаго и поучава колкото и да са значими тези диалози, да не ги организираме в спалнята.

2. С телефон в леглото

Над 75% от американците, които са фамилни или живеят на фамилни начала, вземат мобилния си телефон в леглото, сочи изследване.

От тях 35 на 100 признават, че са прекъсвали секса, тъй като телефонът е звънял.
„ Когато ровите из телефона си и трансферирате уеб сайтове, евентуално чувствате, че сте във връзка със света. Но индивидът, който е до вас в леглото, в никакъв случай не е участва в този виртуален живот. И, ако той ви пита или търси вашето внимание, нормалният отговор е да изчака, тъй като дисплеят ви е погълнал. А това никога не е в интерес на интимния ви живот “, споделя Алена Грест.

3. Децата и кучето са във вашето легло

Ако имате дребни деца, е съвсем неизбежно да не прекарват някоя и друга нощ във вашето легло, било тъй като са уплашени или, тъй като са заболели и неспокойни.
„ Оставете ги, само че не превръщайте това в табиет “, поучава психологът Кърт Шмит.
" Ако обаче децата трайно се настанят във вашата спалня, тя повече няма да ви принадлежи за интимности. И това доста бързо ще докара до отчаяние, спорове и дискомфорт сред сътрудниците “, изяснява експертът.
Същият отрицателен резултат имат и домашните любимци – кучето и котето. Повечето сътрудници се оплакват от миризмата на животното, от физическата преграда, която основава и от реакции му. Така че мястото му не е във вашето легло.

4. Не допускайте неразбория в спалнята

Сгънете и приберете прането, мръсните чорапи и чанти, които се въргалят по пода и столовете.
„ Бъркотията в спалнята убива интимността “, твърди Шмит и споделя, че по време на консултациите, които прави с мъже, те постоянно се оплаквали от безредието и нахвърляните облекла, които по никакъв начин не са сантиментална панорама. И упрекват за повалената тръпка партньорката си.

5. Да работите в спалнята

Едно от значимите правила е да съумеем да създадем баланс сред работа и отмора. Опитайте се да държите под надзор работните обвързване и да не допускате „ да влязат “ в спалнята.
Ако непременно се постанова да отговорите на имейлите или пък босът звъни от половин час, идете да работите и да говорите в прилежащата стая.

6. Не превръщайте спалнята си в дневна
Това се случва с доста фамилии, поради липса на задоволително пространства. 
Така спалнята на родителите се трансформира в TV или игрална зала за хлапетата, в която те могат да гледат анимационни филми. Тактично и с усеща за комизъм ги преместете на друго място, поучава Шмит.

7. Да гледате или да четете вести в леглото
Естествено, че е доста по-удобно да изгледате новинарските излъчвания в леглото.
Проблемът е, че това е времето да обърнете повече внимание на колегата си. А новините постоянно отключват стрес и отрицателни страсти.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР