Леглото е един от предметите у дома, които не само

...
Леглото е един от предметите у дома, които не само
Коментари Харесай

Не правете тези грешки с леглото – опасно е

Леглото е един от предметите вкъщи, които освен използваме постоянно, само че и би трябвало добре да изберем, с цел да ни бъде комфортно и да е функционално, по отношение на дома ни. Оказва се обаче, че несъзнателно вършим редица неточности с леглото, които ни слагат пред рискове в личното ни жилище.

Рядко се замисляме какъв брой значими са нещата в нашата спалня. Но тук стартира и приключва денят ни. Но в този момент от jenata.blitz.bg демонстрират куп шокиращи информации за това по какъв начин би трябвало да е ситуирано леглото, в което псим. Една от тях гласи, че за нищо на света не би трябвало да слагаме леглото в ъгълла на стаята, тъй като ни грозят куп рискове.

Смята се, че в случай че поставите леглото в ъгъла на стаята, един от сътрудниците може да се почувства прикрепен във връзката ви. Ако не сте в връзки и леглото ви е в ъгъла се счита, че няма да се задомите. Също по този начин не поставяйте леглото до вратата: това е неприятна прокоба, тъй като телата на мъртвите влизат точно по този метод.

Най-доброто състояние за леглото е до стената. Такова местонахождение дава чувство за сигурност, надеждност и грижа. Също по този начин вратата би трябвало да бъде пред очите ви, когато лежите на леглото, само че пък не би трябвало да е по този начин ситуирано, че да спите с краката си в нейната посока.

Никога не съхранявайте неща под леглото. Всичко под него минава през вас и може да донесе негативна сила. Изключение вършат спалните чаршафи, завивки и въглавници. Наклонените тавани и греди в спалнята над леглото също са неприятна концепция: те нарушават разпределението на сила в стаята и пречат на комфортния сън.

Не поставяйте огледала над или пред леглото. Експертите по Фън Шуй споделят, че огледалата отразяват сила и я изпращат назад по време на сън: рискувате да се разсъните изтощени и заболели. Ако вашата спалня има тв приемник, то той не би трябвало да е на по-малко от 3-5 метра от леглото: в противоположен случай нездравословното излъчване ще попречи на комфортния ви сън.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР