Легендите на художествената и спортната гимнастика Мария Петрова и Йордан

...
Легендите на художествената и спортната гимнастика Мария Петрова и Йордан
Коментари Харесай

Данчо Йофчев и Мария Петрова се целят в шефски места в Европа

Легендите на художествената и спортната гимнастика Мария Петрова и Йордан Йовчев се целят в шефски места в Европейския гимнастически съюз. Това стана ясно, откакто от централата разгласиха лист на утвърдените претенденти, за които ще се гласоподава на конгреса в Сплит (Хърв) на 2 декември.

Към момента трикратната международна шампионка Мария Петрова е единствен претендент за президент на техническия комитет, тъй че срокът за подаване на кандидатури е продължен до 18 септември. Петрова, която е член на комитета, още веднъж е измежду номинираните за него. От 20 претендента ще бъдат определени шестима.

Още по-престижен е простът, към който се е прицелил Йордан Йовчев. Участникът на шест олимпиади е претендент за вицепрезидент на съюза. Кандидатите са шестима, а трима ще стана вицепрезиденти. Йовчев още веднъж е и измежду претендентите да Изпълкома. Европейската централа ще има и нов президент. Кандидати за поста са Фарид Гаибов (Азербайджан) и Едвард Колар (Словения). Мандатът е за 4 години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР