Легендите на хеви метъла Metallica не са скучали по време

...
Легендите на хеви метъла Metallica не са скучали по време
Коментари Харесай

COVID-19 вдъхнови Metallica - slava.bg

Легендите на хеви метъла Metallica не са скучали по време на международната пандемия. Американската тайфа е употребила свободното си време за „ съществено “ писане на ново творчество.

Барабанистът на групата Ларс Улрих разкрива, че вместо да се депресират за настоящето състояние в световен проект, той и сътрудниците му – Джеймс Хетфийлд, Робърт Трухильо и Кърк Хамет, са решили да се захванат на работа и да канализират цялата си фрустрация в основаването на нова музика.

„ Намираме се в много сериозен развой на работа. Всичко, което се случва - пандемия, пожари, политика, дискриминация и просто взиране в положението на света, толкоз елементарно би те предиздвикало да изпаднеш в депресивно положение. Но писането на музика постоянно ме е карало да се усещам въодушевен за бъдещето.

Казвам си: „ Майната му, това е просто още една опция да направя най-хубавия албум. Да направя нещо, което не просто подтиква другите хора, само че и мен самия “, показа Ларс в диалог с музикантката Фийби Бриджърс за поредицата от изявленията от музиканти за музиканти на сп. Rolling Stone.

Коментарите му идват откакто басистът Робърт неотдавна призна, че групата, работи по-отдадено от всеки път по най-новия си план.

„ Няма да приказвам от името на другите момчета, само че съгласно мен това може да се трансформира в един доста взаимен развой на писане. И персонално на мен това ми харесва, че си сътрудничим повече. “, сподели той.

Междувременно Ларс призна, че не чака огромните концерти да се завърнат до най-малко „ една година “. Той има вяра, че ще измине още време преди хилядите почитатели да запълнят местата на трибуните, заради продължаващото влияние на COVID-19.

Снимка: Jeff Kravitz/FilmMagic
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР